Medlemsbrev November

Det blir ännu en extrastämma den 1 december, protokollet från stämman 26 oktober publiceras, containern kommer på plats 18-21 november och läs gärna informationen om fönsterskötsel.

Container som inte kom på städdagarna kommer nästa fredag den 18 november och kommer att stå på Strandvägen 4 C-E, plats närmare flaggstången. De kommer stå hos oss 18-21 november, två stycken en för trädgårdsavfall en för grovavfall. Planera redan nu om ni ha grova sopor som ni vill bli av med och lägg ej de i soprummet de blir inte hämtade där. Vi kommer även behöva några extra händer att stoppa i all trädgårdsavfall som ligger nu på vändplatsen på Strandvägen 4.Extra stämman tog plats den 26 oktober, protokoll bifogat.

Information om fönster- projektet är helt avslutat och vi bifogar även information om era nya fönster och om hur man skall på bästa sätt ta hand om de. Mycket information men skumma gärna igenom för att få lite tips på hur man skall göra för att funktionaliteten skall behållas på topp!

Extrastämman, 1 December– val av minst en ledamot till styrelsen behöver göras och ett ärende om sammanslagning av en lägenhet tas upp. Övriga motioner ber vi alla förbereda för stämman 2023.

I samband med detta så vill vi även upplysa alla medlemmar att vi behöver till 2023/2024 förstärkning i styrelsen med både ledamöter och suppleanter.Om inte föreningen uppfyller minimikrav på antal ledamöter i styrelsen (2 idag, skall vara minst 3) så måste föreningen likvideras.I sådan fall får huset säljas som en hyresfastighet och därmed riskerar alla av oss att bli av med sitt kapital.Läs mera om detta påhttps://www.bostadsratterna.se/allt-om-bostadsratt/artiklar/ingen-styrelse-kan-ge-ekonomisk-small   

Vi vill så klart undvika detta och be er redan idag fundera på om ni kan tänka er att bidra i styrelsearbetet 2023/2024. Till årsstämman klarar vi oss men om någon annan väljer att avgå så få vi problem.Vi jobbar på så gott vi kan med att lösa problem som uppkommer. Tar de tid så är det inte att vi struntar i de utan för att vi avvaktar olika aktörers svar, offerter mm.