Styrelsen söker förstärkning!

Vår styrelse söker förstärkning! Det är viktigt att det finns minst tre ordinarie ledamöter för att föreningen ska få finnas kvar. Ju fler ledamöter styrelsen har, desto lättare blir det att fördela arbetet inom styrelsen. Förutom detta behövs såklart engagerade medlemmar som ställer upp med punktinsatser när det behövs. Är du nyfiken? Läs vidare om vad uppdraget innebär. 

https://www.hsb.se/nyheter-och-tips/kunskapsbank/styrelsens-ansvar-i-en-bostadsrattsforening/

Via länken hittar du information om vad styrelsen har för ansvar. I vår förening har styrelsen 12 ordinarie möten per år om 1,5-2,5 timme. Utöver detta hanterar styrelsen årsstämman och eventuella extrastämmor. Om man har förhinder som ordinarie ledamot kan en suppleant kliva in i ens ställe så att beslut kan fattas. Alla hjälps åt utifrån sina förutsättningar och styrelsen resonerar sig fram till besluten tillsammans. 

Att vara ledamot i en styrelse kan kännas som ett svårt uppdrag men ingen förväntas kunna allt. Det finns också utbildningar att gå om man skulle vilja och mycket information att ta del av. 

Vid extrastämma den 1 december ska en eller flera nya ledamöter väljas in i styrelsen. 

Har du frågor kring uppdraget eller vill du engagera dig utan att vara en del av styrelsen? Hör av dig via mail till styrelsentaffeln@gmail.com