Nyhetsbrev september 2023

Tiden flyger i väg och sommaren har redan passerat. Vi hoppas att ni haft det bra och kan njuta av det fina sensommarvädret nu i september och att vi ses på fixardagarna helgerna 9 - 10 sep och 16 -17 sep!

Här kommer lite uppdateringar kring vad styrelsen sysslat med under senaste veckorna samt utförda/planerade arbeten:

 

  • Ventilation på Dalbovägen samt förskolan Gåsen närmar sig äntligen sitt slut. Nu i veckan förväntas boende på Dalbovägen 2B få slutbesiktningen.
  • I augusti genomfördes en takbesiktning av samtliga byggnader i föreningen. Vi inväntar protokollet från denna och kommer titta på eventuella åtgärder.
  •  Energideklaration - innan sommaren har föreningen lämnat in en energideklaration som blivit godkänd och gäller till juli 2033.
  •  Anticimex fuktmätning - vi har haft fuktbesiktning i våra lägenheter samt lokaler och inväntar protokoll för eventuella åtgärder.
  • Övernattningsrummet – styrelsen har beslutat att höja avgiften för övernattningsrummet från 300 till 500 sek/natt från och med september. För de bokningar gjorda före den 1/9 gäller den gamla avgiften.

 

Frågor från medlemmar:

  • Portnycklar - många frågor om portnycklar har kommit till oss den senaste tiden. Önskar du ha fler nycklar till porten (gäller tvättstuga och andra gemensamma utrymmen) så maila styrelsen detta och vi hjälper till med beställningen. Dessa nycklar kan inte kopieras av medlemmar utan måste beställas.
  • Porttelefon – om du inte hittar ditt namn i porttelefonen, vänligen maila styrelsen så ordnar vi detta. Maila namn samt korrekt mobilnr.

 

Helgerna 9-10 september och 16-17 satsar vi på att fixa lite med våra blommor, buskar
och rabatter. Du behöver inte vara med alla dagar men kom gärna en stund, hjälp till så
vi har en trevlig utemiljö, träffa en granne du inte träffat tidigare!
Hoppas vi ses! Mer info i en separat mail.

Sist men inte minst fick föreningen några nya medlemmar och de välkomnar vi varmt!

Vi passar på att önskar alla en trevlig september!