Månadsbrev för februari!

Ny ordförande, nya fönster och ny teknisk förvaltare. Mycket nytt och utöver det viktiga datum att lägga in i kalendern. 

Den 26 maj blir det årsstämma. Kom ihåg att mötet är det viktigaste under året i föreningen och att det är din möjlighet att påverka i de frågor som tas upp och vilka som sitter i styrelsen. Kanske är du intresserad av att engagera dig på något sätt. Hör av dig till styrelsen! Vill du skicka in en motion till årsstämman så kan du göra det redan nu. 

Städdagar blir den 9-10 april. Då brukar det finnas en lista med saker som behöver göras och du väljer hur mycket du gör och hur mycket tid du lägger. Kanske kan du inte just dessa dagar men vill bidra ändå? Hör av dig till styrelsen så kan du få tips om vad som behöver göras. 

Fönster - Bomix, har påbörjat arbetet med fönsterbytet. Första delleveransen är beställt och resterande leverans ska beställas hos tillverkaren nästa vecka. Löpande uppdateringar kommer på mail till berörda.

Porttelefon - SafeTeam är äntligen är löst, vi ber om ursäkt att detta tog sin tid.

Teknisk förvaltare - Forstena, vi välkomnar en ny teknisk förvaltare till föreningen.

Felanmälan- sker fortfarande till Effekt Konsult felanmalan@effektkonsult.se

Ny ordförande - Ida Sandberg valde, pga personliga skäl, avgå som styrelseordförande. Vi tackar Ida för hennes insatser och önskar all lycka till i framtiden. Joanna Leksell valdes av styrelseledamöter till styrelseordförande med registrerat officiellt tillträdde 8 februari 2022. Soprum platsbyte - soprum på Strandvägen 4C - fick byta plats med cykelrum på baksidan av Strandvägen 4 E.