Informationsspäckat nyhetsbrev för maj!

Ventilation, fixardagar, besiktning och inte minst årsstämma. Läs nyhetsbrevet och dess bilaga noga. 

Ventilation – Ventilation projektet pågår, berörda är informerade om vad som kommer att ske i respektive lägenhet. Den 26 maj kommer elen att behöva stängas av i berörda lägenheter samt förskolan Gåsen under förmiddagen, vi påminner om detta när det närmar sig.

Fixardagar - helgen för fixardagarna behöver flyttas till vecka 19 det vill säga 12 maj-15 maj då vi inte får tag på container till helgen vecka 18. Vill man absolut komma igång med vårstädning eller kolla hemma vad man vill lägga i container nästa helg. Vi kommer som tidigare nämnt inte ha trädgårdsskötsel denna säsong utan endast gräsklippning så vi välkomnar alla som kan att ansluta sig till gemensam fixarhelg!

Anticimex - den 24 maj är det dags för 3 års kontroll. Anticimex kommer att utföra en besiktning i samtliga lägenheter med syfte att identifiera eventuella skador eller risker kopplade till fukt. Besiktningen kommer ske under förmiddagen. För alla som inte kan vara med på plats den förmiddagen kommer vi att samla in nycklar och kvittera ut dem till Anticimex för den tiden. De beräknar vara i våra lägenheter cirka 10 minuter.I mailet med nyhetsbrevet finns också en bilaga där ni finner information om vad som skall förberedas inför Anticimex besök hos er. Information om nyckelinsamlingen för de som inte kan vara hemma den 24/5 kommer i en separat mail.

Stämman 2023 kommer att äga rum den 30 maj kl.20.00, i Gåsens lokal. Styrelsen passar på att tacka förskolan för möjligheten till lånet av deras fina lokal för kvällen. Du vet väl att du mer än gärna får engagera dig i styrelsen eller på annat sätt i föreningen. Hör av dig till styrelsen eller valberedningen för att få veta mer.