Garantibesiktning 11:e november

Föreningens nyrenoverade lägenheter står inför den efter två år brukliga garantibesiktningen. Den 11:e november kommer en besiktningsman till berörda lägenheter och inspekterar. Om din lägenhet tillhör en av de som renoverades för två år sedan berör nedanstående information dig.

Garantibesiktningen görs senast två år efter inflyttningen i lägenheterna som omfattas, och är en mer noggrann besiktning som tar hänsyn till dolda fel som kan ha upptäckts under den period som medlemmarna fått bo i sina lägenheter. Detta skall betraktas som en slutlig chans att påpeka de fel eller brister man anser att lägenheten har och det är därför av yttersta vikt att föreningen får tillträde till er lägenhet denna dag.

Besiktningen kommer att ske den 11:e november med start kl. 08.30. Om ni inte kan närvara lämnar ni en lägenhetsnyckel till oss i styrelsen. Detta kan göras i styrelsens brevlåda (i trappuppgången till Strandvägen 4 C), alternativt lämnas personligen till styrelseordförande Jacqueline Carsbo eller bomiljöansvarig Moa Wintzell. Var noga med att märka upp er nyckel med lägenhetsnummer och namn! Om ni är medvetna om några fel men inte kan närvara kan ni alltid lämna en lapp i lägenheten med information om vad vi skall titta extra på.

Denna besiktning kommer endast att utföras under dagen, det går inte att senarelägga vissa lägenheter. Det är mycket viktigt att ni meddelar styrelsen om problem uppstår. Det ligger främst i ert eget intresse att besiktningen av er lägenhet blir gjord.