Fullspäckat nyhetsbrev för april!

Missa inte månadens nyhetsbrev som är fullt med viktig information. Läs informationen nedan eller i de dokument som finns bifogade.

Årsstämma 15 maj

Årsstämman äger rum tisdagen 15 maj kl.19.00 på Scandic Star Sollentuna. Styrelsen önskar att alla medlemmar funderar på vad ni vill ta upp på årsstämman och mailar dessa motioner till styrelsentaffeln@gmail.com senast den 17 april . Därefter utfärdas den slutliga kallelsen till er.

Städdag 12 maj

Det har önskats att styrelsen fastställer ett datum för städdagen i god tid. Pga en lång vinter med mycket snö har vi först nu kunnat besluta att städdagen äger rum 12 maj kl 10.00. Vi hoppas att så många medlemmar som möjligt kan delta för att göra vårt område fint och dessutom lära känna nya grannar. Fika serveras i samband med detta. Mer information kommer.

Sopor på dagisets innergård

Dagiset som är föreningens största hyresgäst har varit i kontakt med styrelsen. Vi är tacksamma om ni INTE ställer hushållssopor på innergården där förskolan har sin verksamhet, även fruktskal och gamla värmeljus har slängts ut på gården. Detta är väldigt olämpligt då det är barn som leker på innergården. Därav är vi tacksamma att detta upphör omedelbart.

Portlåsen är aktiverade

Portlåsen är nu i drift. Samtliga entrédörrar kommer vara låsta dygnet runt, så fort det är bekräftat att postservice kommer innanför porten för postleverans. Kvittera ut dina nyckelbrickor i föreningens styrelserum, Dalbovägen 2B, vid följande tillfällen:

- Torsdag 19 april kl 19.30-20.30

- Lördag 21 april kl 11.00-12.00

Se separat bifogad dokument för mer information om hur systemet fungerar.