Nyhetsbrev oktober 2023

Kära medlem,

hoppas att detta nyhetsbrev når dig vid god hälsa. Hösten är på intågande och det mörker som snart sänker sig över vårt land bjuder in till mysiga stunder i gossiga sockar med gott samvete.

TAFFELN LODGE

Utöver det löpande styrelsearbetet har vi och andra frivilliga i föreningen med gemensamma krafter uppdaterat föreningens övernattningsrum på ett kostnadseffektivt sätt. Genom att donera, måla och med en gnutta uppfinnesrikedom har vi kunnat ge gamla saker nytt liv. Som tidigare meddelat har avgiften för att hyra rummet höjts till 500 :-/natt. Billigare än en hotellnatt och närmare till havet ;). Bakgrunden till detta initiativ är såklart delvis att kunna erbjuda vänner och familjemedlemmar ett trevligt övernattningsalternativ, men det är också en del av den satsning föreningen behöver göra för att arbeta mot en mer hållbar ekonomi.

EKONOMI

På tal om ekonomi vill vi medvetandegöra den ekonomiska situation som råder i vår förening. Den 27e oktober kl. 18.00 bjuder vi därför in till informationsträff i styrelserummet på Dalbovägen 2. Detta berör samtliga medlemmar. Vi hoppas således på att få se så många av er som möjligt!

I skrivandets stund arbetar vi med att ta fram nästa års underhållsplan och budget. Många av de problem som mailas in till oss finns med på listan för åtgärder. Dock är det en del saker som behöver göras och vi måste prioritera. Vi försöker göra så mycket vi kan själva för att hålla nere kostnaderna och är övertygade om att ni andra i föreningen besitter en massa kunskap och talang som skulle kunna göra stor skillnad. En idé är att skapa olika kommittéer för olika ändamål, exempelvis en trädgårdskommitteé. Kanske har du också ett förslag? Tveka inte att höra av dig till oss om du vill bidra, det är roligt och skapar gemenskap.

Den 11e och 12e november har vi fixardagar igen då vi krattar löv, träffar våra grannar och tar hand om vår utemiljö. Värt att påminna om är att det bara är någon ur styrelsen som får beställa containers.

Ta hand om er så länge så ses vi på informationsträffen den 27e oktober!

Vänligen,

styrelsen BRF Taffeln 1