´Nyhetsbrev november 2023

Hösten får ofta lite dåligt rykte men enligt oss är den med sitt färgsprakande konstverk av fallande löv, frisk luft och den svaga doften av bränder, utan tvekan en av de vackraste årstiderna. Det finns en unik charm i denna övergångstid då naturen elegant förbereder sig för vinterns vila. Hösten markerar slutet på ett kapitel och början på ett annat. Det är en årstid som uppmuntrar till självreflektion och förnyelse. Låt oss kliva ut, andas in höstluften och njuta av praktfullheten i denna förtrollande tid på året.

När vi går in i de kallare månaderna är det dags att förbereda vår gemensamma utomhusmiljlö för vintersäsongen. Härmed kommer en liten påminnelse om fixardagarna som äger rum till helgen, den 11e och 12e november. Container finns på plats från fredag morgon till måndag morgon vid grovsopsorteringsrummet, Dalbovägen 6. Dessa dagar ger en utmärkt möjlighet för medlemmar att träffas, knyta kontakter med grannar och bidra till underhållet och förskönandet av våra gemensamma utrymmen.

Ödmjukast tack till Maria Bishop som tillverkat och skänkt en väldigt fin skylt till föräldrakooperativet Gåsen. Vår förening kunde därför skämma bort vår bästa hyresgäst med en fin och välbetjänt gåva!

Stort tack till de medlemmar som hjälpte till att lägga grus förra helgen! Genom att utföra arbetet själva har föreningen kunnat spara pengar. Det är vår förhoppning att fler medlemmar önskar engagera sig. Vi kommer att informera om småarbeten som medlemmar kan hjälpa till med.

Till nästa gång, var snälla mot varandra!

 

Hälsningar,

Styrelsen